A Bástya Hotelről

A Bástya Hotel Makó szívében hívja és várja a pihenni vágyókat. A hotel a világszínvonalú gyógy- és wellness fürdőtől, a Hagymatikumtól – melyet Makovecz Imre tervezett – csupán pár perc sétára (kb. 100 m-re) található.

Vendégeink 15 db összkomfortos, klimatizált szoba közül választhatnak, melyek kialakítása során igen nagy hangsúlyt fektettünk az elhelyezésre, hogy vendégeink zavartalanul, csendben pihenhessenek. A Hotel szeretettel várja a nagyobb létszámú buszos csoportokat is, akiknek kedvezményt is tudunk ajánlani!
10 FŐ ESETÉN 10%, 20 FŐ ESETÉN 20%, 30 FŐ ESETÉN PEDIG 30% KEDVEZMÉNYT ADUNK A SZOBÁK ÁRÁBÓL.

Legyen Vendégünk, sok szeretettel várjuk!

Városunkról – Makóról

Szeretném Önnek leírni, miért jó ellátogatni Makóra, ebbe a Maros-parti „virágvárosba”. Számomra ez a város jelenti mindazt, amitől ember, s művész lettem. Itt születtem, itt tettem meg első lépéseimet a zongora birodalmában, itt éltem át azokat az érzelmeket, melyek gazdagítják lelkemet, s ma is ide térek haza, hiszen itt élnek még családtagjaim. Valahányszor elindulok Makóra – tehetem ezt könnyedén, hisz háztól házig visz az autópálya- nosztalgikus emlékek árasztanak el… –  folytatás itt.

Hagymatikum Fürdő

A makói Hagymatikum Fürdő mindössze húsz percre található Szegedtől, alig két órányi autóútra a fővárostól. A nevében és megjelenésében is megújult gyógyfürdő a termálvíz és a marosi gyógyiszap erejével ad enyhet a gyógyulni vágyóknak, egyedülállóan szép wellness részlegével pedig a kikapcsolódás élményét nyújtja a családoknak és a baráti társaságoknak. –  folytatás itt